20211025_160757[21528].jpg

1 op 1 coachsessie

Je bent gewend om dingen op een bepaalde manier aan te pakken. Een manier die je altijd hielp bij het oplossen van problemen. Tot nu. Want opeens merk je dat je tegen een blokkade oploopt.  

Wil je je eigen dromen verwezenlijken in plaats van te leven naar de verwachtingen van anderen? Heb je behoefte aan tijd en aandacht voor jezelf om zodoende meer inzicht in je eigen gedrag en je mogelijkheden te verkrijgen? Wil je terugkerende patronen doorbreken?

Herken je jezelf hierin? Dan is 1 op 1 coaching wellicht ook wat voor jou. Coaching is niets anders dan het begeleiden van de reis die iemand wil gaan afleggen. Er is geen mooiere reis dan je eigen reis. Ik kijk er naar uit om samen met jou op zoek te gaan naar die weg.

Lianne

Ik heb de 1 op 1 sessie met jou als heel prettig ervaren. 

Je nam de tijd zodat ik mijn verhaal goed kon vertellen. Ik voelde me gehoord. De vragen tussendoor brachten mij naar de essentie: Waar draait het eigenlijk om! Jouw inlevingsvermogen is helpend geweest voor mij. Daarnaast ben je inspirerend. Doordat het gesprek ‘nagalmt’ kan ik komen tot een begin van mijn gedragsverandering. Zeer waardevol! 

Dankjewel Ellen, voor dit vertrouwde gesprek! 

Prijzen:

Investering: 

6 coachgesprekken: € 440,-

7 coachgesprekken: € 503,-

8 coachgesprekken: € 556,-

9 coachgesprekken: € 603,-

Inclusief BTW

Coach Haarlemmermeer | Zwanenburg

Plan een 1 op 1 sessie

Online

Bedankt voor de inzending!

NHfotografie-44.jpg