Mijn diensten

In gesprek met Klets

Ik weet hoe moeilijk het is om een ervaring, een gevoel, een gebeurtenis bij je te dragen en er niet over te mogen praten. Je kan het nog zo diep weg stoppen. Maar op een dag moet het eruit. Het maakt je tot wie je bent.

En of het nu gister gebeurd is of 15 jaar geleden. Of het in iemand anders ogen nu klein is of heel groot. Het maakt niet uit. Jij bent degene die er mee rond loopt. Wat is het dan heerlijk dat er iemand is aan wie jij je verhaal kwijt kunt. Dat er iemand is die naar je luistert. Zonder oordeel. Omdat ze zelf al genoeg veroordeeld is. Met een luisterend oor voor jou.

Daarmee, lieve vrouw kan ik je helpen. Ik wil er voor je zijn. Het is nooit te laat om met jouw verhaal naar buiten te komen. Het is nooit te laat om jouw stem te laten horen. Al is het maar aan 1 persoon. Al vertel je het 1 keer of wel 100 keer. Die persoon kan ik voor je zijn.

Ik heb mijn leven weer terug gevonden. Ik heb gekozen voor een beter bestaan. En ik zeg bewust gekozen. Want dat is wat je kan doen. Sommige dingen overkomen je. Je kan er alleen maar voor kiezen hoe je ermee omgaat. Je kan er voor kiezen om sterk te worden en te blijven. Soms heb je daar alleen een luisterend oor voor nodig, soms praktische tips en handvatten. Maar je hoeft het niet alleen te doen.

Laat mij naar jou luisteren. En samen kijken we wat jij nodig hebt. Nodig hebt om te zijn wie je bent. Een mooi mens die ondanks alles kan genieten van het leven.

Aan jou de keus.

Liefs Ellen.

 
 

Wij hadden het samen heel fijn. Er werden allerlei hobbels besproken, ik voelde mij vaak vriendin van jou. Ik blijf je volgen, ook jouw wijze spreuken.

 

Kletsmetmij.com

©2020 door klets. Met trots gemaakt met Wix.com