Mis je de tijd voor jezelf? Download hier gratis tips!

Klets

MGP_4667_edited_edited.jpg

Ben jij er klaar voor, jezelf op één te zetten zonder schuld gevoel?

 

Wil jij ook weer kiezen voor jezelf?

Je lijkt alles te hebben wat je wilde, toch voel jij je niet helemaal gelukkig. Je kan je vinger er niet opleggen waardoor je niet goed weet wat je eraan kunt doen. Je raakt gefrustreerd en dat werkt door in meerdere aspecten van jouw leven. Omdat dit niet is wat je wilt heb je het besluit genomen hier wat aan te doen.

Hi, Ik ben Ellen

Ik ben een nuchtere vrouw met een missie om naar vrouwen te luisteren en hen te helpen naar een leven vanuit verlangen.

Misschien herken je dit wel:

Je staat al moe op en je bedenkt je hoe je deze dag door komt. Tijd voor jezelf is er niet bij en in de avond lig je verslagen op de bank naar een Netflix serie te kijken en tegelijkertijd ben je door je telefoon aan scrollen.

Misschien herken jij je hier wel in de volgende punten:

Je bent zo onzeker en doordat je zo onzeker bent, mis je ook veel. Je maakt je druk om de dingen die eigenlijk niet zo belangrijk moeten zijn. Je probeert het wel te veranderen maar je weet niet  zo goed hoe.

Je vindt iedereen belangrijk en leuk! En jezelf vergeet je geregeld.  

Je zou wel wat dingen voor jezelf willen doen, maar je weet eigenlijk niet zo goed wat? En ook niet wanneer.

Is dit hoe jouw toekomst er verder uit ziet?

Hoe lang ga jij het nog volhouden als je doorgaat zoals je het nu doet? Of ga jij nu de verantwoordelijkheid nemen over jouw eigen leven.

MGP_4702.jpg

N. Witte

Dankjewel voor de sessie, je bent heel fijn om mee te praten, je luistert goed en geeft andere input dan andere mensen om mij heen. Dat helpt mij weer verder!

S.

Lieve Ellen, wat ben ik blij dat ik een coachsessie bij jou genomen heb. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Wat heb je goede en bruikbare oefeningen en tips gegeven! Ik moet gaan geloven in mezelf ik mag er zijn en ik ben goed zoals ik ben. Ik ben zo positief gecoacht dat ik er veel zin in heb om dit te bereiken. Lieve Ellen, dankjewel! Je mag trots zijn op je gave om vrouwen te inspireren en te helpen om van hun onzekerheden af te komen. 

C. Johannes

Ellen is een vrouw die weet waar zij over praat en zich inleeft in de persoon. Een gesprek met Ellen voelt alsof je met een vriendin praat, terwijl ze je wel rake vragen stelt die je aan het denken zetten.

"Ik geloof dat alle antwoorden die je zoekt al in jezelf verscholen zitten" Je bent veel meer waard dan dat je tot nu toe zelf ziet, het is mijn missie dat jij jezelf de waarde gaat geven die jij verdient"

Hoe zou het voor je zijn als je..
  • ​meer geluk zal ervaren

  • leeft met vertrouwen in jezelf, je niet meer zou laten tegen houden door angsten en meningen van anderen

  • weet wie je bent

  • jezelf zou waarderen net als je een ander waardeert 

  • zou weten waar jij blij van wordt

  • zou weten wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen

Dan is mijn 6 weken traject terug naar de kern wellicht iets voor jou!

 
  • Instagram