Coaching

Als vrouw, ondernemer, moeder en coach herken ik de situaties en de bijbehorende gevoelens en emoties van vrouwen. Dit zorgt voor herkenning en verbinding gedurende een coachtraject. En dit vormt de basis om doelstellingen te bereiken. Want alleen als er verbinding is, kan ik als coach helpen om te gaan met situaties in hun leven.

Door te werken aan én met de sterke kanten van het vrouw-zijn, zoals gevoelens, emoties, intuïtie, kracht en doorzettingsvermogen, coach ik vrouwen om doelstellingen te bereiken. 
 

Naast coach, ben ik ook vertrouwenspersoon, zodat vrouwen hun verhaal kwijt kunnen, zelfvertrouwen voelen en handvatten krijgen om daadwerkelijk stappen zetten en hun situatie te veranderen. Het is mijn expertise om je te helpen aan o.a. meer zelfvertrouwen, assertief zijn, grenzen aangeven, stress verminderen, rust in je hoofd, omgaan met gevoelens en emoties, bewustwording en communicatieve vaardigheden. Kortom; persoonlijke ontwikkeling. 

Kennismakingsgesprek:

Een kennismakingsgesprek is bij mij altijd vrijblijvend. Ik vind het belangrijk om kennis te maken, zodat ik weet waar jij naar op zoek bent en wat je van mij kunt verwachten.

Investering: Kosteloos

Coach traject

Investering: 

6 coachgesprekken: € 365,-

7 coachgesprekken: € 420,-

8 coachgesprekken: € 478,-

9 coachgesprekken: € 531,-

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Reviews

Dankjewel voor de sessie, je bent heel fijn om mee te praten, je luistert goed en geeft andere input dan andere mensen om mij heen. Dat helpt mij weer verder! 


De wandelsessie was fijn, een ontspannen en open sfeer. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven en de juiste tools om door te gaan in de richting die ik wil. Dank je wel voor je tijd, je tips en het delen van je eigen ervaringen Ellen, je hebt mij echt goed geholpen met deze wandelsessie! 

Ook al verschillen wij generaties, heeft dat nooit zo gevoeld. Ik vond ik het superfijn en heel prettig begrepen te worden in de tijd dat ik daar behoefte aan had. Gedachten uitwisselen, raad krijgen. Het leeftijdsverschil maakte niet uit. Het is de interesse, de aandacht en het begrip dat je van haar krijgt.

Ellen is een mooi persoon met haar hart op de juiste plek. Waarmee je kan lachen en huilen en ook een luisterend oor voor de mensen om haar heen heeft!

Wij hadden het samen heel fijn. Er werden allerlei "Hobbels" besproken, ik voelde mij vaak vriendin. Ik hoop je nog lang te volgen.

 
  • Instagram